5 štýlov dámskych nohavíc na dlhé a rušné dni na univerzite

(Sponzorovaný článok) Život vysokoškolákov dokáže byť naozaj rušný. Je plný prednášok, stretnutí a aktivít, na ktorých sa sa študenti chcú cítiť pohodlne, no samozrejme aj štýlovo. Každodennou súčasťou outfitu pre mnohé dievčatá a ženy sú dámske nohavice. My sa spolu pozrieme na päť typov dámskych nohavíc, ktoré sú všestranné, pohodlné a hlavne in.

Ktoré dámske nohavice sú pre študentky najuniverzálnejšie?

Super pohodlné legíny

Čo sa týka pohodlia, azda nič sa nevyrovná legínam. Vďaka svojej elasticite, priliehavosti a komfortu sa stali medzi dievčatami a ženami veľmi populárnymi a sú ideálne na dlhé dni strávené v škole aj mimo nej. Sú dnes dostupné v rozličných materiáloch a farbách. Nikdy nič nepokazíte párom kvalitných čiernych legín skombinovaných s voľnou mikinou s kapucňou alebo nadrozmerným, mäkkým svetrom. Je to outfit vhodný na denné aj večerné nosenie. Vyberte si legíny z vhodného materiálu, ktoré nie sú priesvitné a obujte si k nim správnu obuv. Ideálne sú biele tenisky alebo vhodné členkové topánky. Vybrať si môžete tu https://www.sinsay.com/sk/sk/zena/odevy/nohavice-a-leginy.

Džínsy s vysokým pásom

Tento typ dámskych nohavíc sa dá kombinovať naozaj so všetkým. Vyzerajú štýlovo a ležérne s tričkom zastrečeným v páse alebo aj s elegantnejšou košeľou či blúzkou na formálnejšie udalosti. Džínsy s vysokým pásom sú veľmi univerzálne a po dni strávenom na prednáškach,v nich budete vyzerať skvele a moderne aj na večernom tretnutí s priateľmi. Veľmi in sú teraz tzv. mom džínsy, ktoré majú vysoký pás a voľné nohavice zväčša mrkvového strihu. 

Cargo nohavice

Cargo nohavice sú pre zaneprázdené študentky ako vyšité. Sú populárne vďaka funkčnosti, keďže majú väčšinou viacero väčších vreciek, takže si do nich môžete prakticky odložiť tie najzákladnejšie potreby, ako telefón, kľúce, pero a rúž, či balzám na pery. Najklasickejšie sú tieto dámske nohavice v olivovo zelenej farbe, ale veľmi in sú teraz aj cargo nohavice v béžovéj a čiernej. Vyzerajú veľmi štýlovo s úzkym topom alebo voľným tričkom zaviazaným v páse na uzol.

Ak chcete niečo pohodlné a zároveň elegantné, vyskúšajte tieto typy dámskych nohavíc

Široké nohavice

Voľné široké nohavice sú nielen veľmi komfortné ale vyzerajú elegantnejšie ako džínsy alebo legíny. Takže ak chcete pôsobiť viac upravene, sú tou správnou voľbou. Ak si vyberiete tieto nohavice v neutrálnej farbe, ako čierna alebo tmavomodrá, budete môcť vytvárať množstvo štýlových kombinácií. Keď zas chcete vytvoriť odvážnejší a viac hravý outfit, skúste žiarivé a jasné farby. Hodia sa k úzkym či širokým tričkám, košeliam a blúzkam. Čo sa týka obuvi, budú vyzerať ako so štýlovými teniskami, tak aj s mokasínami alebo balerínkami.

Módne cullotes

Tieto trištvrťové široké dámske nohavice sa hodia najmä na teplejšie dni alebo na prechod medzi ročnými obdobiami. Vyzerajú moderne a cool a vďaka rozšíreným nohaviciam a trištvrťovému strihu sú aj trochu nápadnejšie, ako ostatné typy dámskych nohavíc. Oblečte si ich k tričku nad pás, alebo k blúzke zastrčenej v páse a jednoduchý šik outfit je na svete. Pre vyváženie siluety zvoľte skôr úzky strih topu, keďže cullotes sú zväčša dosť široké. Hodia sa tiež k mnohým typom topánok, od tenisiek a rozličných poltopánok až po štýlové letné šľapky.

Život vysokoškoláčok je rušný a rýchly a je potrebné prispôsobiť tomu aj šatník. Je dôležité vybrať si odev, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a zároveň ním môžete prejaviť svoj vlastný štýl. Veríme, že sme vás inšpirovali našimi tipmi a aj vy si nájdete ideálny pár dámskych nohavíc, v ktorých sa budete cítiť pohodlne a štýlovo.

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 724 243 959
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Nadchádzajúce podujatia na školách

Zobraziť ďalšie akcie
Online workshop Generačné rozdiely

ESBM - European School of Business & Management SE, Praha

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Stredná zdravotnícka škola, Sládkovičova 36, Prešov, Prešov

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku, Bratislava-Petržalka

To ma zaujíma

KABU

Stredná odborná škola drevárska, Lučenecká cesta 2193/17, Zvolen, Zvolen

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Stredná odborná škola technická, Košice

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Súkromná stredná odborná škola - Gastroškola, Bratislava

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Hotelová akadémia Prešov, Prešov

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Stredná odborná škola služieb, Košická 20, Prešov, Prešov

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Stredná priemyselná škola dopravná, Kvačalova 20, Bratislava-Ružinov, Bratislava-Ružinov

To ma zaujíma

Deň otvorených dverí

Stredná zdravotnícka škola sv. Vincenta de Paul, 17. novembra 1056, Topoľčany, Topoľčany

To ma zaujíma

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt