26.11.2024
Spojená škola, Pezinok
Diskusia a recenzie tejto školy
15.3.2019 17:22 Evita
| | 0
Velmi velmi zla skolka. Neprijemne ucitelky, aj riaditelka. Klamu v jednom kuse rodicov. Stala sa nam tam hrozna vec. Stalo sa to 11.3.2019. Moju dcerku drzali dve dievcata a jeden chlapcek jej do holej ciky strcil striekacku, sponku, nozicek, snazil sa napchat aj tanieriky, a kto vie co este. Moje 4 rocne dievcatko darmo mohlo kricat, branit sa, ucitelka si zjavne isla pokecat s kucharkami, kedze stihli toto vsetko a vraj aj nejakej Barborke nieco podobne urobili. Ucitelka nam klamala, ze bola cely cas tam, ze sa pozerala na to, co sa deje a ze sme sprosty, ze jej verime. Az na to, ze som vec presetrila a deti sa k cinu priznali. Jedneho dievcatka sa nam aj rodicia ospravedlnili a mrzelo ich to, ale toho chlapca Sama matka arogantna, este mi to vyznelo, ze snad sa to mojmu dietatu aj pacilo, ked sa nebranila, hoci ju drzali dve dievcatka, z toho jedna silnejsia o hlavu vacsia. Ziadne prepacte. A ziadne prepacte ani od riaditelky. Ta ma presviedcala a to bez vysetrenia, ze deti klamu.
15.3.2019 17:36 Evita
| | 0
A to este nieje vsetko. V skolke maju kiahne, nikto vam nic nepovie, nezaujima ich ci mate doma babatko, ktore ich nesmie dostat, alebo tazko choreho cloveka, ktoreho by kiahne zabili. Kiahne su pre nich fajn a musi ich mat. Mali v skolke vsi, tak isto nikomu nic nepovedali, dozvedeli sme sa to len od inych rodicov, co chodia z dcerkou do skolky, lebo ich dcera ich mala. Dcera mi neje zeleninu a ovocie, a oni mi budu tvrdit do tvare, ze je, bez problemov. Pocikavala sa dcera iba v skolke. Zahada. Ohryza si nechty, len od kedy chodi do skolky. Klamu, klamu a klamu. A myslia si, ze clovek je blbec. Neodporucam nikomu tuto skolku. To som sa sice dozvedela az neskor, ze tu primaju hlavne odpad, co do inych skolok neprijmu.
Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 724 243 959
WWW: www.institutcemi.sk
27.11.2024
Stredná zdravotnícka škola Celestíny Šimurkovej v Trenčíne, Veľkomoravská 14, Trenčín, Trenčín
4.12.2024
Stredná odborná škola potravinárska, Cabajská 6, Nitra, Nitra
5.12.2024
Obchodná akadémia Imricha Karvaša Bratislava, Bratislava