26.11.2024
Spojená škola, Pezinok
Diskusia a recenzie tejto školy
25.11.2015 12:59 Jakub Krajňák
| | 0
Túto školu som navštevoval 9 rokov. 7 rokov akordeón, 7 rokov bicie a 4 roky elektrickú gitaru. Čo som si cenil bol veľmi ľudský, kamarátsky prístup učiteľov. Výber skladieb som stále konzultoval s učiteľom a nemusel som hrať klasickú hudbu, hral som to, čo sa mi páčilo. Deti každý polrok ukázali čo sa naučili na interných koncertoch pre rodičov a priateľov. Okrem týchto pravidelných koncertov sa občas usporadúvali aj iné akcie. Po rokoch sa však čosi zmenilo. Riaditeľ začal prijímať kvantum žiakov. Učiteľov bolo stále rovnako a tak sa stalo to, že museli spájať dvoch žiakov na jednu hodinu. Žiakovi tak za jeden týždeň nebolo venovaných 45 minút, ale 23 minút. Jeden rok sme boli na hodinách bicích nástrojov dokonca traja! Učiteľ meškal niekedy aj 10 minút, koľko času mi teda ostávalo? Úboho málo. Pán riaditeľ taktiež zrušil zníženie školného v prípade, že žiak študuje viacero nástrojov. Po týchto skúsenostiach žiaľ musím povedať, že túto ZUŠ neodporúčam.
Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 724 243 959
WWW: www.institutcemi.sk
27.11.2024
Stredná zdravotnícka škola Celestíny Šimurkovej v Trenčíne, Veľkomoravská 14, Trenčín, Trenčín
4.12.2024
Stredná odborná škola potravinárska, Cabajská 6, Nitra, Nitra
5.12.2024
Obchodná akadémia Imricha Karvaša Bratislava, Bratislava